Jeroen

Plezier om mee samen te werken. Elke morgen stipt op tijd en als hij zegt dat iets "dan" klaar zal zijn, is het ook klaar. Prachtig werk tegen de juiste prijs. Ik kan deze firma alleen maar aanraden, zeer tevreden .
Donderdag, 04 Juni 2020 | Labels: Stipt Zeer tevreden

Kim

Terras laten aanleggen door Olivier en zijn team: 1 woord: topservice! Prijs/kwaliteit zeer scherp, Ze werken gestructureerd en proper en laten ook alles netjes achter. Korte doorlooptijd tussen aanvraag offerte en effectieve plaatsing. Kortom, zij zijn de beste keuze!
Donderdag, 30 April 2020 | Labels:

Hugo

Correcte prijs Gingen mee in ons verhaal Met stenen wit en grijs Het resultaat optimaal Olivier een man van zijn woord Maakte met stenen cement en zand Een oprit gelegd zoals het hoort En van ons een tevreden klant Een project voor de boeg Vraag het aan Olivier En zijn ploeg
Zondag, 03 November 2019 | Labels:

Patty

TOP SERVICE wederom. 2e keer een terras laten aanleggen, van de eerste afspraak voor opmaak offerte tot het terras er lag super geholpen. Snelle offerte, correcte prijs, snelle levering en plaatsing, punctueel volgens afspraak, sympathieke mensen met kennis van hun job en enorm proper! Bedankt!
Maandag, 14 Oktober 2019 | Labels: Zeer tevreden Snelle service proper achtergelaten professioneel

Michael

Dankzij de goede referenties van onze buren, zijn we in zee gegaan met Olivier Coppens. Goede opvolging vanaf het eerste contact tot afwerking v/d werkzaamheden. Steeds alle afspraken nagekomen en dit met een goed team achter zich dat alles ook netjes achterlaat. Niet twijfelen dus wie je kiest!
Woensdag, 09 Oktober 2019 | Labels:

Laat iets leuks achter!

Velden met * zijn verplicht