Patty

TOP SERVICE wederom. 2e keer een terras laten aanleggen, van de eerste afspraak voor opmaak offerte tot het terras er lag super geholpen. Snelle offerte, correcte prijs, snelle levering en plaatsing, punctueel volgens afspraak, sympathieke mensen met kennis van hun job en enorm proper! Bedankt!
Maandag, 14 Oktober 2019 | Labels: Zeer tevreden Snelle service proper achtergelaten professioneel

Michael

Dankzij de goede referenties van onze buren, zijn we in zee gegaan met Olivier Coppens. Goede opvolging vanaf het eerste contact tot afwerking v/d werkzaamheden. Steeds alle afspraken nagekomen en dit met een goed team achter zich dat alles ook netjes achterlaat. Niet twijfelen dus wie je kiest!
Woensdag, 09 Oktober 2019 | Labels:

Jeannine

Mijn felicitaties voor Olivier en zijn team ! Snel, efficiënt en correct werk, meedenken met de klant, orde en netheid zijn zijn grote troeven. Prachtig resultaat is het gevolg. Stipt op tijd begonnen, amper hinder en voortijdig opgeleverd. Zéér tevreden !!!
Woensdag, 04 September 2019 | Labels: Stipt Zeer tevreden Snelle service Weinig hinder Harde werkers

M.V.G Autohandel BVBA

Zeer correct werk geleverd. Steeds op tijd, afspraken worden altijd nageleefd. Vriendelijk en niets is te veel. Kan alleen maar zeggen doe zo verder. Team Coppens weet van aanpakken!
Donderdag, 18 July 2019 | Labels: Stipt Zeer tevreden Harde werkers

Alexander

Enkele jaren geleden plaatste Olivier en zijn team de oprit en terras. Ons terras in mega tegel, de blabla blokjes in de tuin, alles werd met de nodige deskundigheid en passie binnen het vooropgestelde budget geplaatst. Olivier mocht dit jaar de tuin verder aanpakken. Weer een contente klant.
Donderdag, 11 July 2019 | Labels: professioneel

Laat iets leuks achter!

Velden met * zijn verplicht