Kelly

Oprit en terras in anderhalve dag volledig vernieuwd door een topteam onder leiding van een topbaas! Mannen die enorm op elkaar ingespeeld zijn en erg efficiënt te werk gaan. Heel correct in afspraken en opvolging van bij de kennismaking tot aan de afwerking! Een zeer tevreden klant hier!
Woensdag, 01 July 2020 | Labels: Zeer tevreden professioneel Harde werkers

Gene

Reeds voor de tweede maal beroep gedaan op Olivier Coppens. Steeds van zijn woord, prima service en mooi om te zien hoe zijn team op elkaar is ingespeeld!! Met andere woorden een betrouwbare partner. Bedankt alvast.
Zaterdag, 27 Juni 2020 | Labels: Stipt Zeer tevreden professioneel Harde werkers

Pierre

Top service , klinkt cliché achtig maar het is wat het is. Olivier doet wat hij zegt en zijn team zijn één voor één super profesionneel. s' Morgen om 06.00 op de afspraak en 12 later zijn ze weg, wat een energiek en dan ook nog foutloos team . Prijs/kwaliteit niet te overtreffen. 200 % tevreden.
Donderdag, 25 Juni 2020 | Labels:

Jeroen

Plezier om mee samen te werken. Elke morgen stipt op tijd en als hij zegt dat iets "dan" klaar zal zijn, is het ook klaar. Prachtig werk tegen de juiste prijs. Ik kan deze firma alleen maar aanraden, zeer tevreden .
Donderdag, 04 Juni 2020 | Labels: Stipt Zeer tevreden

Kim

Terras laten aanleggen door Olivier en zijn team: 1 woord: topservice! Prijs/kwaliteit zeer scherp, Ze werken gestructureerd en proper en laten ook alles netjes achter. Korte doorlooptijd tussen aanvraag offerte en effectieve plaatsing. Kortom, zij zijn de beste keuze!
Donderdag, 30 April 2020 | Labels:

Laat iets leuks achter!

Velden met * zijn verplicht