Alexander

Enkele jaren geleden plaatste Olivier en zijn team de oprit en terras. Ons terras in mega tegel, de blabla blokjes in de tuin, alles werd met de nodige deskundigheid en passie binnen het vooropgestelde budget geplaatst. Olivier mocht dit jaar de tuin verder aanpakken. Weer een contente klant.
Donderdag, 11 July 2019 | Labels: professioneel

Linda

Olivier en zijn team werken professioneel, efficiënt en met een onnavolgbare ijver. Deskundig advies bij de tegelkeuze, een aanvaardbaar en gunstig prijskaartje en gerespecteerde afspraken qua duurtijd van de netjes uitgevoerde werken. Prachtig resultaat, ronduit TOP !
Vrijdag, 28 Juni 2019 | Labels: Stipt Zeer tevreden Prijs/kwaliteit zeer goed

Nelly

Reeds de derde maal werk laten leveren door deze firma. Prima werk, flink doorwerkend personeel, en alles netjes achtergelaten. Gaaf en professioneel werk in korte tijd! Wel goede en duidelijke afspraken maken vóór de werken is een must langs beide kanten! Een super tevreden klant!
Vrijdag, 05 July 2019 | Labels: Zeer tevreden Weinig hinder proper achtergelaten professioneel Harde werkers

Marc

we zijn tevreden ,werken professioneel ,stipt op de afspraak ,proper gewerkt , snel geholpen , sympathiek team een aanrader ! ps Olivier lust wel graag een ijsje ,
Dinsdag, 02 July 2019 | Labels: Stipt Snelle service Weinig hinder

Bernard

Topkwaliteit aan een zeer goede prijs! Zeker en vast een aanrader Een perfecte plaatsing van onze regenwaterput en onze oprit ligt er nog altijd perfect bij na enkele jaren. Topjob!
Woensdag, 26 Juni 2019 | Labels: Zeer tevreden

Laat iets leuks achter!

Velden met * zijn verplicht