Pierre

Top service , klinkt cliché achtig maar het is wat het is. Olivier doet wat hij zegt en zijn team zijn één voor één super profesionneel. s' Morgen om 06.00 op de afspraak en 12 later zijn ze weg, wat een energiek en dan ook nog foutloos team . Prijs/kwaliteit niet te overtreffen. 200 % tevreden.
Donderdag, 25 Juni 2020 | Labels:

Jeroen

Plezier om mee samen te werken. Elke morgen stipt op tijd en als hij zegt dat iets "dan" klaar zal zijn, is het ook klaar. Prachtig werk tegen de juiste prijs. Ik kan deze firma alleen maar aanraden, zeer tevreden .
Donderdag, 04 Juni 2020 | Labels: Stipt Zeer tevreden

Kim

Terras laten aanleggen door Olivier en zijn team: 1 woord: topservice! Prijs/kwaliteit zeer scherp, Ze werken gestructureerd en proper en laten ook alles netjes achter. Korte doorlooptijd tussen aanvraag offerte en effectieve plaatsing. Kortom, zij zijn de beste keuze!
Donderdag, 30 April 2020 | Labels:

Hugo

Correcte prijs Gingen mee in ons verhaal Met stenen wit en grijs Het resultaat optimaal Olivier een man van zijn woord Maakte met stenen cement en zand Een oprit gelegd zoals het hoort En van ons een tevreden klant Een project voor de boeg Vraag het aan Olivier En zijn ploeg
Zondag, 03 November 2019 | Labels:

Patty

TOP SERVICE wederom. 2e keer een terras laten aanleggen, van de eerste afspraak voor opmaak offerte tot het terras er lag super geholpen. Snelle offerte, correcte prijs, snelle levering en plaatsing, punctueel volgens afspraak, sympathieke mensen met kennis van hun job en enorm proper! Bedankt!
Maandag, 14 Oktober 2019 | Labels: Zeer tevreden Snelle service proper achtergelaten professioneel

Laat iets leuks achter!

Velden met * zijn verplicht