Over ons

Ons bedrijf

Wat in 2006 is begonnen als bijberoep is ondertussen gegroeid tot een firma met zelfwerkend patroon, een klein, vakkundig team met vaste medewerkers, eigen machines en zeer veel gereedschap, …

Wij richten ons zowel op particulieren, bedrijven, kleine en grote projecten, renovaties en nieuwbouw. Dus voor alles wat met verharding, riolering, grondwerken, afvoer en aanvoer van materialen te maken heeft, kan je bij ons terecht.

Wij komen steeds ter plaatse kijken naar elk project en overlopen samen met de klant hoe we alle wensen kunnen verwezenlijken.

Voor elk project bespreken wij bij de klant welke de beste materialen, technieken en mogelijkheden tot waterinfiltratie/afvoer en verharding er gekozen kan worden. Dit steeds vanuit een ecologisch en economisch aspect. Met dit alles gaan wij verder en maken met de bekomen informatie zo snel mogelijk onze offerte.

Stiptheid en snelle service worden hoog in het vaandel gedragen. Wij proberen bij elk project steeds te streven naar zo weinig mogelijke hinder voor de klant inzake de werkzaamheden. Als geregistreerd aannemer bij Stone&Style kunnen wij (als aan alle voorwaarden voldaan zijn) aan 6% BTW tarief factureren.

Olivier Coppens

Mijn persoonlijke geschiedenis is ook altijd verbonden geweest met de bouwsector. Ik ben afkomstig uit een familie waar alle mannen een hart hadden voor de sector. Zowel mijn vader als zijn broers waren allemaal actief in de bouw.

Ik besloot om toch voor een studie te kiezen met een iets technischere richting, maar na een technische hogeschoolopleiding ben ik toch weer in de bouwsector gerold. Na 6 jaar in bijberoep mijn activiteiten als bestrater uit te oefenen, heb ik besloten om me in 2012 voor de volle 100% op de zaak te storten. Nu, zoveel jaren verder, hebben we hier nog geen seconde spijt van.

Aan passie en liefde voor de job geen gebrek

Toch nog niet overtuigd? Aarzel dan zeker niet om naar onze referenties bij jullie in de buurt te vragen. Wij hebben ongetwijfeld wel meerdere projecten bij jullie in de buurt gerealiseerd.

Tot slot geven wij op al onze geplaatste opritten en terrassen 10 jaar garantie.

 

Olivier Coppens