Referenties

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 42 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Topservice

Rated 5,0 out of 5
april 12, 2024

Komt afspraken na, stipt, duidelijk, goed werk geleverd, vriendelijk, nauwkeurig… een echte vakman! Bedankt Olivier voor de snelle service. Tevreden klant erbij (jammer genoeg heb ik maar 1 oprit )

Eline

Aanleg oprit

Rated 5,0 out of 5
april 12, 2024

Correcte prijzen. Een top team die snel en correct werk leveren met een zeer mooi resultaat!

Verhulst

Plaatsing terras

Rated 5,0 out of 5
maart 25, 2024

Na de eerste ervaring van onze oprit hebben we nogmaals gekozen voor Olivier om ons terras te laten plaatsen. Olivier en zijn team zijn van het begin ( offerte ) tot einde ( plaatsen en afwerking ) professioneel en werken snel en proper. Zeker een aanrader . Topteam . Tevreden klant. 👍👍👍👍👍

Alain

Professioneel van begin tot einde !

Rated 5,0 out of 5
november 27, 2023

In juli 2023 in Hoevenen komen wonen en waren op zoek naar iemand die ons kon verder helpen met bestratingswerken. Via de buren kwamen we terecht bij Olivier Coppens. Van eerste contact tot de effectieve aanleg van onze oprit en terras hadden we een goed gevoel bij Olivier en zijn team. Prima advies, voorbereiding, planning en uitvoering, een voorbeeld voor vele andere firma’s. Dit team doet wat het heeft beloofd volgens de gemaakte afspraken en met een gedreven motivatie en vakkennis die we nog zelden zijn tegengekomen de laatste maanden tijdens het bouwproces van onze nieuwbouwwoning. Dit topteam is een aanrader en zorgt ervoor dat je niet moet wakker liggen van de geplande werken. Alles is immers vakkundig geregeld. Een koffie en/of iets hartigs voor de mannen tovert een ongeziene en onvergetelijke glimlach op hun gezicht… Wat een samenwerking…Super tevreden ! Thx mannen!

Steven

Top Vakman

Rated 5,0 out of 5
oktober 19, 2023

Correct/proper in uitvoering werken/ offerte/factuur, vlotte afwerking binnen de gegeven tijd, stevig terras reeds 5 jaar oud ondertussen, kan alleen maar aanraden!

sabrina
Olivier Coppens