Werkwijze

Werkwijze

Nadat de klant via SMS (naam en adres) contact met ons heeft opgenomen, komen wij ter plaatse om een goede inschatting van de situatie te maken. Bij elk project bespreken we gebruiksvriendelijkheid, keuze van de materialen, budget, onderhoud, afwatering en vormgeving.

Offerte

Van zodra dit alles is besproken, wordt er een offerte gemaakt. Na bevestiging van de klant dat de werken mogen worden uitgevoerd, komen wij pas echt in actie.

We streven er steeds naar om het ganse traject zo vlot mogelijk te laten verlopen. Onze klanten worden benaderd zoals we zelf ook graag behandeld willen worden, namelijk, vlot en efficiënt. De klant bevestigd en de materialen worden per direct besteld/gereserveerd. Van zodra wij onze planning maken wordt dit in samenspraak met de klant besproken en worden de data vastgelegd. Wij regelen verder alles (waaronder parkeervergunningen, container, aanvoer/afvoer, benodigde materialen). Wij zijn onafhankelijk van derde partijen en hebben al ons materiaal en alle machines ter eigen beschikking. Hierdoor kan alles steeds vlot verlopen.

We gaan beginnen!

Eens de werken gestart, streven wij naar een hoge afwerkingskwaliteit, flexibiliteit en netheid. Dit met het oog op het bekomen van een mooi eindresultaat waarbij de wensen van de klant vervuld zijn. Om dit te bereiken, zetten wij ons dagelijks voor de volledige 100% in, zodat we kunnen terugkijken op een geslaagd eindresultaat.

Goed om te weten

Wij beschikken eveneens over het juiste gereedschap en materiaal om alle projecten te kunnen uitvoeren en verwezenlijken, dit met zo min mogelijk hinder voor de klant maar met zo maximaal mogelijke efficiëntie. Deze manier van werken heeft ons erkenning gegeven bij de Belgische fabrikant van stenen, Stone&Style. Hierdoor zijn wij ook erkend als officieel plaatser. Wij mogen factureren aan 6% BTW (indien aan alle voorwaarden is voldaan).

 

Olivier Coppens