Referenties

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 42 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Niet twijfelen!

Rated 5,0 out of 5
augustus 7, 2022

Dankzij de goede referenties van onze buren, zijn we in zee gegaan met Olivier Coppens. Goede opvolging vanaf het eerste contact tot afwerking v/d werkzaamheden. Steeds alle afspraken nagekomen en dit met een goed team achter zich dat alles ook netjes achterlaat. Niet twijfelen dus wie je kiest!

Michael

Stipt, zeer tevreden, snelle service, weinig hinder, harde werkers

Rated 5,0 out of 5
augustus 7, 2022

Mijn felicitaties voor Olivier en zijn team ! Snel, efficiënt en correct werk, meedenken met de klant, orde en netheid zijn zijn grote troeven. Prachtig resultaat is het gevolg. Stipt op tijd begonnen, amper hinder en voortijdig opgeleverd. Zéér tevreden !!!

Jeannine

Stipt

Rated 5,0 out of 5
augustus 7, 2022

Zeer correct werk geleverd. Steeds op tijd, afspraken worden altijd nageleefd. Vriendelijk en niets is te veel. Kan alleen maar zeggen doe zo verder. Team Coppens weet van aanpakken!

M

Professioneel

Rated 5,0 out of 5
augustus 7, 2022

Enkele jaren geleden plaatste Olivier en zijn team de oprit en terras. Ons terras in mega tegel, de blabla blokjes in de tuin, alles werd met de nodige deskundigheid en passie binnen het vooropgestelde budget geplaatst. Olivier mocht dit jaar de tuin verder aanpakken. Weer een contente klant.

Alexander

Stipt, zeer tevreden, prijs/kwaliteit zeer goed

Rated 5,0 out of 5
augustus 7, 2022

Olivier en zijn team werken professioneel, efficiënt en met een onnavolgbare ijver. Deskundig advies bij de tegelkeuze, een aanvaardbaar en gunstig prijskaartje en gerespecteerde afspraken qua duurtijd van de netjes uitgevoerde werken. Prachtig resultaat, ronduit TOP !

Linda
Olivier Coppens